Naše usluge

Kontrola dioptrije

Radimo kompjuterski bez zakazivanja u toku celog radnog vremena (od 8-20 časova subotom od 9-15 časova).

Posebno se preporučujemo za izradu progresivnih plastičnih stakala i to samo vodeće svetske firme “ESSILOR” koja ih je  prva otkrila.

MEĐU RETKIMA SMO U SRBIJI KOJI IMAMO NJIHOV PROBNI SET SA KOJIM LAKO SAZNAMO DA LI SE I VI MOŽETE  NAVIĆI NA PROGRESIVNE NAOČARE I PRE NJIHOVE IZRADE.

Imamo veliku čast i zadovoljstvo da smo članovi HILANDARSKOG LEKARSKOG DRUSTVA i sa blagoslovom igumana Metodija optičari monaštva manastira HILANDAR.

Ovo ne pišemo kao samoreklamu već u želji da i vi osetite veliku veliku sreću pomažući vama najbližem manastiru.

4 thoughts on “Naše usluge”

  1. Nosim naocare dugi niz godina, ali tek odskora sam kupila prvi par u ovoj opticarskoj radnji. Izuzetno sam zadovoljna uslugom, prodavci veoma ljubazni i spremni da pomognu, cene jako povoljne a asortiman vrlo kvalitetan. Sve preporuke!

  2. Vec skoro dve decenije ne menjam opticara.
    Ljubazni su, fini, strpljivi, profesionalni i efikasni. Promenila sam vise okvira, koristim i sociva, a u Optikusu sam napravila i dva para naocara za sunce. Prezadovoljna sam.

  3. Svaka preporuka za ovu radnju 🙂 Jedini opticar na Banovom brdu sa veoma kvalitetnim staklima, a pritom povoljnih cena, pa tako imate super odnos cena-kvalitet. I sto je najvaznije, nisu im samo pare bitne i da vam uvale nesto, vec su bas posteni i ljubazni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *